Kirkon Ulkomaanapu painotti kumppanin valinnassa työterveyshuollon vaikuttavuutta (laatu, taloudellisuus sekä työkyvyn edistämisen käytännöt) sekä tarjoajan henkilökunnan pätevyyttä ja työterveyspalvelujen saatavuutta.

”Tavoitteemme on hyvinvoiva henkilöstö. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme panostaa ennaltaehkäisyyn ja lisäksi ymmärtää organisaatiomme tarpeet”, toteaa hallintojohtaja Hanna Saarelainen ja jatkaa: ”Uskomme, että yhteistyö Doctagonin kanssa vastaa korkeita odotuksiamme ja vie työterveyshuoltoamme samalla modernimpaan ja dynaamisempaan suuntaan.”

Työterveysalalle on pitkään kaivattu uusia näkemyksiä sekä toimintamalleja, joita Doctagon haluaa olla kehittämässä.

Yksi esimerkki Doctagonin uusista toimintamalleista on Anywhere –videovastaanotto. Doctagon otti ensimmäisenä palveluntuottajana videovastaanoton käyttöön muutama vuotta sitten. Videovastaanoton periaatteena on se, että akuuteissa, lyhytkestoisissa sairastumisissa työntekijä pysyy kotona sen sijaan, että hän lähtisi kipeänä lääkärin vastaanotolle. Varsinkin matkustustyötä tekeville tämä on erittäin iso apu.

”Olemme erittäin iloisia, että voitimme laatuvertailussa pitkään alalla toimineet yritykset. Tavoitteemme on panostaa työkyvyn ylläpitämiseen ja edistämiseen sekä tarjota vaikuttavuuutta Kirkon Ulkomaanavulle” toteaa Doctagonin myyntijohtaja Jani Nurisalo.

 

 Lisätiedot:

Kirkon Ulkomaanavun säätiö, Hanna Saarelainen, hallintojohtaja, 0400 977 351, hanna.saarelainen@kirkonulkomaanapu.fi

Doctagon Oy, Jani Nurisalo, myyntijohtaja, 044 733 8552 jani.nurisalo@doctagon.fi

 

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Toimimme 17 maassa, siellä missä hätä on suurin. Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Työmme pohjana on oikeusperustaisuus, joka tarkoittaa, että toimintaamme ohjaavat tasa-arvo, syrjimättömyys ja vastuullisuus. Työtämme ohjaavat strategiset teemat: oikeus rauhaan, oikeus koulutukseen ja oikeus toimeentuloon

Doctagon on suomalainen, vuonna 2006 perustettu, voimakkaasti kasvava terveyspalveluyritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat vastaanottolääkäripalvelut, työterveyspalvelut sekä lääkäripalvelut julkiselle sektorille. Yritys työllistää n. 150 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihto oli n. 17m€. Doctagon tunnetaan innovatiivisuudesta, korkeasta asiakastyytyväisyydestä sekä tyytyväisestä henkilökunnasta.