Valitse sähköisistä palveluistamme

 • Videovastaanotto ilman ajanvarausta
 • 29€*
 • * Kokonaishinta 38€, KELA-korvauksen jälkeen maksat 29€. Palvelu avoinna arkisin klo 9-15
 • Siirry odotushuoneeseen

 • Testaa yhteys

 • Ei vapaita aikoja, mutta haluat puhua lääkärin kanssa mahdollisimman pian. Siirry Doctagonin maksuttomaan odotushuoneeseen ja saat yhteyden heti, kun lääkärimme vapautuu. Odottaessasi voit jatkaa puuhiasi häiriöttä.

  Kun ilmoittaudut palveluun, kerromme kuinka monta asiakasta on edelläsi ja kuinka pitkä arvioitu odotusaika on. Kun videovastaanotto lähestyy, merkkiääni ilmoittaa vastaanoton alkamisesta.

  HUOM! Palvelu vaatii Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimen käyttöä tietokoneella.

 • Videovastaanotto
 • 33€*
 • * Kokonaishinta 42€, KELA-korvauksen jälkeen maksat 33€.
 • Varaa videovastaanotto

 • Testaa yhteys

 • Lääkärintarve voi syntyä yllättäen sellaisena hetkenä, kun aikaa ei olisi tai lähin lääkäriasema on hankalan matkan takana. Silloin on etu, että lääkäri on siellä missä sinä olet, netissä.

  Doctagon Anywhere –palvelun kautta lääkäri antaa sinulle diagnoosin, hoito-ohjeet ja määrää tarvittaessa lääkkeet, jotka voit noutaa lähimmästä apteekistasi. Käyttääksesi videovastaanottoa tarvitset vain internetyhteydellä, kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen tai iOS / Android-puhelimen. Videovastaanoton käyttö puhelimella edellyttää Doctagon-sovelluksen lataamista.

  HUOM! Palvelu vaatii Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimen käyttöä tietokoneella.

 • Omadiagnostiikka
 • Tulossa

 • Lyhennä vastaanottoaikaa ja vähennä lääkärinkulujasi käyttämällä Doctagonin omadiagnostiikkaa. Omadiagnostiikassa vastaat samoihin kysymyksiin, joita lääkäri olisi kysynyt sinulta lääkärikeskuksessa tai videovastaanotolla.

  Esitämme kysymyksiä oireistasi ja terveystaustoistasi. Kun olet täyttänyt kyselyn, saat suosituksen siitä, mitä sinun tulisi tehdä parantuaksesi.

Doctagon Anywhere Lääkäri luonasi

Vieritä

Doctagon - Anywhere

Doctagon Anywhere™

Olitpa kotona, toimistolla tai reissussa, Doctagonin lääkäri on luonasi!

Doctagon Anywhere™ on uusi internetpalvelu, jossa voit varata ajan lääkärin videovastaanotolle, saada nopeasti yhteyden lääkäriin videojonon kautta tai käyttää omadiagnostiikkaa selvittääksesi oireidesi syyn ja mitä sinun pitäisi tehdä parantuaksesi.

Monia vaivoja voidaan hoitaa ilman lääkärin ja potilaan fyysistä kohtaamista. Näitä ovat esim. virtsatientulehdukset, lievät hengitystieinfektiot, lyhytaikaiset selkävaivat, ihottumat, hyönteisen- ja punkinpuremat, ihotulehdukset, allergiat ja migreenikohtaukset. Lääkäri voi netin kautta määrätä tai uusia reseptejä, jotka voit e-reseptin ansiosta noutaa mistä tahansa apteekista koko maassa. Mikäli kaikki lääkärinajat ovat varattuja voit jäädä videojonoon ja saada yhteyden heti, kun joku lääkäreistämme vapautuu.

Varaa lääkärin videovastaanotto helposti nettisivuiltamme.

 

 

Varaa videovastaanotto

Jouheva ja edullinen.

 

Doctagon Anywhere™ on edullinen vaihtoehto, jonka ansiosta säästät omaa tai työnantajasi aikaa. Vältät turhat ja vaivalloiset matkat ja voit jatkaa puuhiasi, kunnes tulee videovastaanoton aika.

Käyttääksesi videovastaanoton palveluja tarvitset vain internetyhteydellä, kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen tai iOS/Android-puhelimen. Kun olet varannut ajan Doctagonin kotisivulla, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen, joka sisältää linkin videovastaanottoon. Kun käytät palvelua ensimmäisen kerran, joudut mahdollisesti lataamaan videosovelluksen ja muuttamaan internetasetuksiasi. Videovastaanoton käyttö puhelimella edellyttää Doctagon-sovelluksen lataamista.

Voit maksaa palvelun luottokortilla tai nettipankkisi kautta. Maksat vain vastaanottoajasta eikä sinulle muodostu muita kuluja. Jotta palvelu olisi mahdollisimman jouhevaa, vähennämme KELA-korvauksen puolestasi. Tämä edellyttää, että pystyt esittämään voimassaolevan KELA-kortin vastaanotolla.

Turvallinen ja uskottava.

 

Doctagon AnyWhere™ –palvelun lääkärit ovat Doctagonin omia lääkäreitä, jotka palvelevat sinua myös lääkärikeskuksessa. Lääkärikeskuksen erikoislääkärit, muut asiantuntijat, röntgen, ultraääni ja laboratoriopalvelut ovat aina käytettävissäsi tarvittaessa.

Mikäli olet aiemmin ollut Doctagonin asiakkaana, lääkäreillämme on pääsy terveystietoihisi. Jos olet uusi asiakas, lääkäri kysyy sinulta videovastaanotolla samoja kysymyksiä, joita hän olisi kysynyt lääkärikeskuksessa. Näin tarkistamme terveystaustasi ja varmistamme, ettei sinulla ole allergioita tai allergisia reaktioita, jotka vaikuttavat hoitoosi.

Mikäli et ole tyytyväinen videovastaanottoon tarjoamme mahdollisuuden vastaavaan vastaanottoon lääkärikeskuksessamme ilman lisäkustannusta.