Ajankohtaista

Doctagon mukana SuomiAreenalla: Resepti Suomen uudistumiselle

Porissa tiistaina 11.7. klo 13:30 alkaen osoitteessa Antinkatu 5 (http://suomiareena.fi/).

Keskustelutilaisuudessa pohditaan, miten Suomen terveydenhuollon uudistumista voidaan vauhdittaa.

Doctagon järjestää yhdessä Tekesin, VTT:n ja TEK:n kanssa Porin SuomiAreenalla keskustelutilaisuuden ”Resepti Suomen uudistumiselle”. Tapahtumassa pohditaan keinoja, joilla Suomen teollisuuden ja terveydenhuollon uudistumista voidaan vauhdittaa. Tilaisuuden juontaa Kirsi Heikel.

Keskustelijoina ovat:

 • Sanna Blanco Sequeiros, tulosaluejohtaja, Lapin Sairaanhoitopiiri
 • Heikki Kauppi, toiminnanjohtaja, Tekniikan akateemiset TEK
 • Mikko Kauppinen, village chief, Health Innovation Village
 • Jani Nurisalo, myynti- ja markkinointijohtaja, Doctagon
 • Tero Ojanperä, perustajaosakas, Vision Plus -rahasto
 • Antton Rönnholm, puoluesihteeri, SDP
 • Annikka Saarikko, tuleva perhe- ja peruspalveluministeri, Keskusta
 • Eeva Salminen, palvelujohtaja, Tekes
 • Erja Turunen, liiketoiminta-alueen johtaja, VTT

TERVETULOA MUKAAN OSALLISTUMAAN KESKUSTELUUN!

 

anywhere-2-edit

Avoin tehtävä – Myyntijohtaja työterveyshuolto

Työterveyshuollon Myyntijohtaja

Haemme työterveyshuollon myyntiin tulosorientoitunutta myyntijohtajaa. Raportoit tehtävässä suoraan liiketoiminnan johtajalle. Johdat ja kehität tulosvastuullisesti myyntiä, vastaten palveluiden myyntitoiminnoista, niiden suunnittelusta ja kehittämisestä edelleen sekä markkinaosuuden kasvattamisesta. Vastaat työterveyshuollon valtakunnallisesta myynnistä ja solmit yhteistyösopimuksia verkostokumppaneiden kanssa. Olet paineensietokykyinen, sekä positiivisella ja innostavalla otteella työskentelevä ihmis- ja asiajohtaja. Sinulla on erinomainen päätöksenteko- ja toteutuskyky sekä aito kiinnostus terveyspalvelualaan.

Odotamme sinulta,
– Tehtävään soveltuvaa alempaa kaupallista korkeakoulututkintoa
– Vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista esimies- ja myynnin johtotehtävistä
– Näyttöä menestyksekkäästä B2B-myynnistä (keskisuuret ja suurehkot yritykset)
– Kokemusta julkisista hankintaprosesseista
– Kokemusta markkinointitoimenpiteiden toteuttamisesta myynnin tueksi
– Aikaisempi kokemus terveyspalveluiden tai henkilövakuutuksien myynnistä katsotaan eduksi
– B2B-myyntiprosessin tuntemusta ja asiakassegmentoinnin osaamista.
– Herätät luottamusta ja sinulla on erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
– Erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
– CRM-järjestelmien käyttökokemusta sekä valmiutta uusien järjestelmien käyttöön
– Matkustusvalmiutta

Tarjoamme,
– Mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa ympäristössä
– Erinomaiset työvälineet ja kilpailukykyiset edut
– Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kati Kesäläinen tiistaina 13.6. tai torstaina 15.6. (040 552 5087)
Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla 20.6. mennessä kati.kesalainen@doctagon.fi

yritykset_001

Doctagon avasi toimipisteen Turkuun

Doctagon aloitti toiminnan Turun keskustassa Linnankadulla (Linnankatu 18 A, 4. krs),  yhteisissä tiloissa lääkärikeskus Medisonarin kanssa. Tarjoamme alueen yrityksille kotimaisen vaihtoehdon työterveyspalveluissa ja laajennamme toimintaa kasvavan asiakaskunnan myötä. Palvelemme alkuun arkisin virka-aikana ja ajanvaraukset vastaanotolle voi tehdä puhelimitse numerosta 020 700 700. Lisätietoja Turun toiminnasta liiketoimintajohtaja Kati Kesäläiseltä (kati.kesalainen@doctagon.fi).

KAUPUNGISSA ON UUSI LÄÄKÄRI!

Turkutiimi

We are back – Doctagon kotilääkäri

Doctagon on jälleen aloittanut kotilääkäritoiminnan 3.4.2017 alkaen. Hoidamme ei-akuutteja kotilääkärikäyntejä ajanvarauksella lääkärikeskuksen kautta. Meiltä saa myös näytteenoton, rokotukset sekä muut sairaanhoitajan toimenpiteet kotiin. Ajanvaraus numerosta 020 700 700 (valinta 3).

Lääkäri (arkisin klo 8-21)

 • Yleislääkäri 190€/1h 30min. Hinta kelakorvauksen jälkeen, sisältäen matka-ajan
 • Erikoislääkäri  190€/1h 30min. Hinta kelakorvauksen jälkeen, sisältäen matka-ajan

Sairaanhoitaja (arkisin klo 8-16)

 • Näytteenottokäynti 58€, sisältää matka-ajan
 • Hoitajakäynti 72€ (rokotukset, toimenpiteet), sisältää matka-ajan

johan_fagerudd_web

 

Avoin tehtävä – Rekrytointipäällikkö

Haemme rekrytoinnin ammattilaista vastaamaan lääkärirekrytoinnista. Vastuullasi on rekrytointiprosessin vieminen ensimmäisestä kontaktista päätökseen asti. Tehtäviisi kuuluu lisäksi työnantajamielikuvan kehittäminen, rekrytointiviestintä ja rekrytointitapahtumat. Tulet toimimaan osana kolmen hengen rekrytointitiimiä.

Toivomme että sinulla olisi vähintään kolmen vuoden kokemus proaktiivisesta suorahausta, lääkärirekrytoinneista tai muista asiantuntijatason rekrytoinneista. Myös kokemus rekrytointipalveluiden tai terveydenhuoltopalveluiden myynnistä voi olla soveltuva tausta tehtävään.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, myynnillistä asennetta, hyvää paineensietokyky, yrittäjähenkisyyttä sekä kykyä systemaattiseen ja pitkäjänteiseen työhön. Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Ruotsin kieli ja olemassa oleva verkosto luetaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa ympäristössä ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön.

Täytä hakemus tehtävään 19.3. mennessä osoitteessa www.opteam.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin konsultti Antonio Mikkonen, p. 040 1678311, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 13.3.2017 klo 14.00-15.30

Miksi odottaa sotea, muutoksen voi tehdä jo nyt

Useilla paikkakunnilla on suomessa ollut kova lääkäripula ja tämä on sokaissut päättäjiä, lääkäreitä on palkattu millä hinnalla hyvänsä. Haasteita on siis pyritty ratkomaan resurssikeskeisesti. Usein toki virkaan tarvitaan lääkäri, mutta olisi myös tärkeä selvittää voidaanko toimintaa kehittämällä välttää tätä tarvetta. Monesti hoitoketjun toimimattomuus lisää palveluiden tarvetta, kuormittaa osastopaikkoja ja aiheuttaa näin turhia kustannuksia monelle taholle.

Vaasassa asiaan suhtauduttiin toisella tavalla. Kaupunki halusi alkuun selvittää, kuinka potilaan kotiutusprosessi toimii ja miten sitä voitaisiin kehittää. Projekti aloitettiin kartoituksella, jossa selvitettiin hoitohenkilökunnan osaamisen tasoa, prosesseja sekä osastojen ja potilaiden kliinistä hoitotasoa. Selvityksestä kävi ilmi että prosessissa oli useita pullonkauloja, joita purkamalla toimintaa olisi mahdollista tehostaa ja potilaan kotiutusprosessi selkiytyisi huomattavasti – hukkatyötä jäisi pois paljon. Kartoituksen perusteella ryhdyttiin toimenpiteisiin ja muutostöihin eri osastoilla, kotihoidossa sekä mm. SAS tiimissä. Itse muutostyö vaatii paljon johdontukemista sekä usean asiantuntijan mukana oloa itse operatiivisessa muutoksen toteutuksessa – investointi ja lisäpanostus eri alojen asiantuntijoihin.

Muutostyö vei aikaa n. 11 kuukautta. Yhteistyöllä sekä ennakkoluulottomalla asenteella Vaasan kaupunki säästi muutostyön tuloksena yli 2m€. Kotihoidon tuottavuus nousi ja palveluasumisen jonotusaika lyheni. Myös vuodeosastojen profiilia pystyttiin muuttamaan ja osa paikoista sulkemaan. Kaiken tämän lisäksi organisaation osaaminen saatiin uudelle tasolle, joka mahdollistaa jatkossa potilaiden paremman hoitamisen sekä tulevien muutosten ja kehityksen hallinnan.

Muutos on mahdollisuus

Sosiaali- ja terveyspalvelut tulevat kokemaan lähivuosina ennen näkemättömän myllerryksen tulevan sote muutoksen myötä mm. valinnanvapauden, rahoituksen muutoksen sekä uusien organisaatioiden syntyessä. Usein tuleva muutos ja muutoksen odottaminen pysäyttää, tai ainakin jarruttaa kehitystyötä. Jäädän odottelemaan ja miettimään mitä tuleman pitää.

Kenttä kuitenkin odottaa ja tarvitsee jatkuvaa kehitystä, muutosta sekä innovaatioiden hyödyntämistä. Hallituksen asettama 3mrd.€:n säästötavoite uhkaa jäädä syntymättä, jollemme jatkuvasti ota käyttöön tehokkaampia ja vaikuttavampia ratkaisuja palveluiden tuottamiseen sekä potilaan ohjaamiseen hoitoketjussa.

Suomesta löytyy satoja samanlaisia ”pullonkauloja” ja ”solmuja” kuin Vaasassa. Ne avaamalla potilaat kotiutuva nopeammin, voivat paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa!

Doctagon mukana Tulevaisuuden sairaala 2017 -tapahtumassa 15. – 16.3.2017. Tule mukaan kuulemaan lisää muutoksesta ja keskustelemaan kanssamme mahdollisuuksista!

Jani Nurisalo, Myyntijohtaja Doctagon

Jukka Kentala, Toimialajohtaja, Vaasa

Doctagon tarjoaa laadukasta työterveyshuoltoa

Työterveyslaitos selvitti vuoden vaihteessa asiakasyritysten sekä työntekijöiden keskuudessa tyytyväisyyttä palveluntuottajiin ns. Yritysavain sekä Asiakasavain kyselyillä (https://www.laatuportaali.fi/laatutyokalut.html). Kyselyt ovat osa Doctagon laatujärjestelmää ja haluamme kehittää niiden avulla toimintaamme sekä selvittää vahvuuksiamme asiakkaiden silmissä. Asiakkaiden antamat arviot Doctagonista olivat lähes poikkeuksetta vertailuryhmää parempia.

Doctagon erosi erityisesti työkykyä tukevissa toimenpiteissä. Lisäksi yrityksen olosuhteiden tuntemuksessa, terveystarkastuksissa, henkisen hyvinvoinnin parantamisessa sekä tietojen antamisessa sairauspoissaoloista Doctagon oli vertailuaineistoa selkeästi parempi.

Yrityskoon vaikutus vastauksissa näkyi siten, että pienet yritykset olivat tyytyväisempiä, erityisesti Doctagonin tarjoamaan puolueettomuuteen. Pelkästään lakisääteisiä palveluja ostavat yritykset olivat  kyselyn mukaan erityisen tyytyväisiä. Laajemman sairaanhoitosopimuksen hankkivat yritykset olivat tyytyväisempiä henkilöstön terveydentilan tuntemukseen, palveluhenkisyyteen sekä toimenpiteiden hyvään seurantaan. Työntekijöiden keskuudessa tulokset olivat hyvin samankaltaisia ja erityisesti suurten yritysten henkilöasiakkaat olivat vertailuyrityksiä tyytyväisempiä Doctagonin palveluun.

Doctagon oli kokonaisarvioinnissa vertailuaineistoa parempi sekä kustannus/hyötysuhteen että kokonaistyytyväisyyden osalta. Asiakkaat kommentoivat Doctagonia mm. seuraavasti:

“Yhteistyö on toimivaa ja joustavaa”

“Hoitaa minulla olevaa pitkäaikaussairautta kokonaisvaltaisesti
huomioiden myös työni vaatimukset”

“Työterveyshuollossa paneudutaan työhöni ja terveyteeni liittyviin
kysymyksiin”

“Ajanvaraus sairausvastaanotolle sujui helposti”

“Jatkohoito on järjestynyt tarvittaessa sujuvasti”

“Doctagon on tehnyt yhteistyötä työnantajan kanssa työntekijöiden hyvinvoinnin
lisäämiseksi”

Ota yhteyttä myyntiimme niin voimme hoitaa yrityksesi työterveyshuollon uudelle tasolle.

myynti@doctagon.fi

www.uusilaakari.fi 

Voit myös tehdä työterveyshuollon sopimuksen suoraan netissä osoitteessa www.tyoterveyssopimus.fi

IMG_0320

Lupa Uudistua -tapahtuma Oulussa 25.1.

Hyvän suosion saanut keskustelutilaisuus saapuu Ouluun keskiviikkona 25.1. Paikalla Radisson Blu hotellissa on korkeatasoinen paneeli keskustelemassa uusista sosiaali- ja terveyspalvelumalleista, siitä kuinka ne ovat parantaneet hoidon laatua sekä tuoneet merkittäviä kustannussäästöjä kunnille. Paneelin vetää Tuomas Enbuske ja varsinaisen tilaisuuden avaa kansanedustaja Tapani Tölli. Tilaisuus aloitetaan maukkaalla aamiaisella klo 8:30, tervetuloa!

Ilmoittautumiset tapahtumaan osoitteesta www.lupauudistua.fi

Tapahtumaa voi seurata myös livestreamin välityksellä kotisivujen kautta.

Lupa_uudistua_jakokuvat_facebook_1200x627

 

Jokereiden työterveyshuolto Doctagoniin

jokerit

Doctagon Jokereiden työterveyshuollon kumppaniksi

Jokerit valitsi uudeksi työterveyshuollon kumppanikseen kotimaisen ja innovatiivisen toimijan. Yhteistyö käynnistyy alkuvuodesta 2017.

Jokerit painotti kumppanin valinnassa ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa sekä innovatiivisuutta palveluiden tuottamisessa. Doctagonin toiminnan lähtökohtana on kokonaisvaltainen terveydenhoito ja sairauksien ennaltaehkäisy, yksilölähtöisen sairaanhoidon sijaan. Myös kustannusten kasvun hillitseminen sekä toiminnan vaikuttavuuden lisääminen ovat tärkeitä asioita Jokereille.

”Tavoitteemme on hyvinvoiva henkilöstö. Meille on tärkeää että yhteistyökumppanimme panostaa ennaltaehkäisyyn ja lisäksi ymmärtää organisaatiomme tarpeet”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja jatkaa: ”Uskomme, että yhteistyö Doctagonin kanssa vastaa korkeita odotuksiamme ja vie työterveyshuoltoamme samalla modernimpaan ja dynaamisempaan suuntaan.”

Työterveysalalle on pitkään kaivattu uusia näkemyksiä sekä toimintamalleja, joita Doctagon haluaa olla kehittämässä.

Yksi esimerkki Doctagonin uusista toimintamalleista on Anywhere –videovastaanotto. Doctagon otti ensimmäisenä palveluntuottajan videovastaanoton käyttöön pari vuotta sitten. Videovastaanoton periaatteena on se, että akuuteissa, lyhytkestoisissa sairastumisissa työntekijä pysyy kotona sen sijaan, että hän lähtisi kipeänä lääkärin vastaanotolle.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme tekemään yhteistyötä Jokereiden kanssa. Saimme kumppanin, joka haluaa oikeasti panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja on valmis myös uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi Jokereiden asiakkuuden arvoa lisää heidän asemansa Suomen seuratuimman lajin huipulla.” toteaa Doctagonin myyntijohtaja Jani Nurisalo.

 

Lisätiedot:

Jokerit Hockey Club Oy, Jukka Kohonen, toimitusjohtaja, puh nro, jukka.kohonen@jokerit.com

Doctagon Oy, Jani Nurisalo, myynti- ja markkinointijohtaja, 044 733 8552 jani.nurisalo@doctagon.fi

 

Jokerit on vuonna 1967 perustettu jääkiekkoseura, joka on voittanut Suomen mestaruuden kuudesti ja pelaa nyt kolmatta kauttaan Euroopan kovimmassa liigassa KHL:ssä. Joukkueen peleissä on vajaan kolmen kauden aikana käynyt yli 900 000 katsojaa, joka on historiallinen lukema suomalaisessa seurajoukkueurheilussa.

Doctagon on suomalainen, vuonna 2006 perustettu, voimakkaasti kasvava terveyspalveluyritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat vastaanottolääkäripalvelut, työterveyspalvelut sekä lääkäripalvelut julkiselle sektorille. Yritys työllistää noin 150 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihto oli n. 14,5m€. Doctagon tunnetaan innovatiivisuudesta, korkeasta asiakastyytyväisyydestä sekä tyytyväisestä henkilökunnasta.

”Kaksikielinen Hyvinvointi Oy”– Oikeus hoitoon omalla äidinkielellä: 19. Maakunta

 

Verkkotallenne http://vod.kepit.tv/doctagon.html

Latauslinkki http://stream.kepit.fi/docatagon_22_12_2016.mp4

Kutsu lehdistötilaisuuteen:

”Kaksikielinen Hyvinvointi Oy”– Oikeus hoitoon omalla äidinkielellä: 19. Maakunta

Aika:       To 22.12.2016 klo 9:00

Paikka:   Radisson Blue Royal, Runeberginkatu 2,00100 Helsinki

Sosiaali- ja terveyspalveluiden lainsäädännön uudistaminen yhdessä jo tehdyn päivystysasetuksen kanssa uhkaa hoidon saatavuutta omalla äidinkielellä kaksikielisissä kunnissa. Maakuntauudistus hajauttaa nykyiset toimivat hoitoyksiköt. Suomesta puuttuu kaksikieliset palvelut turvaava kokonaisratkaisu, mikä huomioisi maantieteelliset seikat ja väestön ikääntymisen. Kaksikielisissä kunnissa asuu 1,9 miljoonaa kansalaista, mutta kaksikielisissä kunnissa, joissa on ruotsinkielinen enemmistö, asuu noin 160 000 asukasta.

Kaksikielisessä Suomessa on jo vahvoja ja innovatiivisia toimijoita, jotta työskentelevät näissä kunnissa ja sairaanhoitopiireissä. Toimijat edustavat niin julkista, yksityistä että kolmatta sektoria.  Vahvan hoidollisen osaamisen lisäksi kaksikielisillä alueilla on monia vahvoja toimijoita niin koulutuksessa, tutkimuksessa, rahoituksessa, vakuutusalalla ja kiinteistöalalla, jotka vastaavat kaksikielisten alueiden palvelutarpeeseen.

Sote uudistuksen aikataulu on tiukka. Nyt on aika päättää, kuinka takaamme kaikille suomalaisille oikeuden hoitoon omalla äidinkielellään. Näkemyksemme on, että paras ratkaisu kaksikielisten sosiaali- ja terveyspalveluiden takaamiseen myös tulevaisuudessa on luoda kaksikielinen ”Hyvinvointi Oy”. Yritys, joka palvelee kansalaisia yli hallinnollisten rajojen ja tuo yhteen alueiden vahvoja, osaavia, oikeasti kaksikielisiä toimijoita yhteistyössä maakuntien kanssa. Erillisratkaisuna kaksikielinen ”Hyvinvointi Oy” tarjoaa yksinkertaisemman ja kustannustehokkaamman ratkaisun.

Edellytykset kaksikieliselle ”Hyvinvointi Oy:lle” ovat hyvät. Pelkästään ruotsinkieliset terveyspalvelumarkkinat muodostavat n. 1 miljardia euron markkinat. ”Hyvinvointi Oy” on toteutuessaan kilpailukykyinen ja pystyy tarjoamaan laadukkaita terveydenhuollon ja hoivapalveluja sekä erikoissairaanhoidon palveluja.

Kuntien ja tulevien maakuntien osaomistus on eduksi, jotta kaksikielisestä ”Hyvinvointi Oy”:stä tulisi vielä vahvempi toimija.

Kaksikielinen ”Hyvinvointi Oy” tulee toimimaan sosiaali- ja terveydenhuollon integraatioalustana ja tarjoaa paikallisille palveluntuottajille yhteistyöverkoston, jossa he täyttävät palvelulle asetetut viranomasivaatimukset ja saavat toiminalleen tarvittavan tuen.

Tavoitteena on luoda vahva toimija, joka pystyy rakentamaan tulevaisuuden kaksikieliset sosiaali- ja terveyspalvelut nojautuen laadukkaaseen hoitoon ja innovatiivisiin palveluratkaisuihin kaksikielisen Suomen tarpeeseen.

Doctagon on aloitteen tekijänä kutsunut koolle muita vahvoja julkisen, kolmannen ja yksityissektorin toimijoita. Tavoitteena on luoda kaksikielinen hyvinvointiyhtiön, joka toimii 19. sote alueella.

Lisätiedot:

Doctagon Oy, Stefan Wentjärvi, Toimitusjohtaja Doctagon, puh. 040 844 2066, stefan.wentjarvi@doctagon.fi

_________________________________________________________

Inbjudan till presskonferens:

Tvåspråkigt Välfärd Ab – Det 19:e vårdområdet

 • Rätt till vård på sitt eget modersmål.

Tid:     To 22.12.2016 kl 9:00

Plats:  Radisson Blue Royal, Runebergsgatan 2, 00100 Helsingfors

 

Vård och landskapsreformen samt jourförordningen riskerar på sikt tillgången till vård på sitt eget modersmål i de tvåspråkiga orterna i Finland. Landskapsreformen splittrar nuvarande fungerande vårdenheter och en övergripande funktion som tryggar de tvåspråkiga intressen i en varierande geografisk och demografisk miljö saknas.  I de tvåspråkiga kommunerna bor det 1,8 miljoner människor men i tvåspråkiga kommuner med svenska som majoritetsspråk bor det endast ca 160 tusen invånare.

Tvåspråkiga Finland är känd för sin innovationsförmåga och det finns flera starka aktörer inom den privata och tredje sektorn. Dessa samarbetar redan i dag med de tvåspråkiga kommunerna och sjukvårdsdistrikten. Förutom aktörer inom vården och utbildningen inom vården så finns det ett flertal starka företag och institutioner inom finansierings-, försäkrings och fastighetsbranschen som är verksamma i de tvåspråkiga regionerna.

Tidpunkten för att säkra vård på sitt eget modersmål och att ta till vara de resurser som finns inom den privata, tredje och den offentliga sektorn är nu. Lösningen är ett tvåspråkigt Välfärd Ab som tryggar vården över förvaltningsgränserna i samarbetet med landskapen. Välfärds Ab erbjuder en språklig särlösning som gör det lättare och förmånligare för landskapen för att uppfylla språkkraven.

Förutsättningarna för ett tvåspråkigt Välfärd Ab är goda. Den svenskspråkiga marknadens storlek är ca 1 miljard euro. Detta är tillräckligt för att skapa ett konkurrenskraftigt tvåspråkigt Välfärd Ab som kan erbjuda kvalitativa tjänster inom vården och socialomsorgen inklusive delar av specialsjukvården.

Kommunerna och de kommande landskapen bör med fördel ingå som ägare till Välfärd Ab tillsammans med en stark aktör inom sjukvården och en stark aktör inom omsorgen.

Välfärds Ab fungerar som en integrationsplattform inom social och hälsovården och erbjuder lokala producenter ett nätverk där de uppfyller tillsynsmyndigheternas krav och har tillgång till utbildning och verktyg. Välfärd Ab löser in befintliga vårdfastigheter och eliminerar kommunernas balansrisk och hyresrisk som uppstår med vårdreformen.

Välfärds Ab:s framgång bygger på innovationsförmåga, modern medicin, kundanpassade lösningar som resulterar i kvalitativa och mätbara resultat. Därför har Doctagon tagit initiativet att skapa ett tvåspråkigt Välfärd Ab som ger dig rätt till vård på ditt eget språk.

Doctagon är initiativtagare till en företagslösning som tillsammans med andra starka aktörer skapar det 19:e vårdområdet i det tvåspråkiga Finland.

Information:

Doctagon Oy, Stefan Wentjärvi, VD, GSM 040 844 2066, stefan.wentjarvi@doctagon.fi

stefan_wentjarvi_transparent_2