Tule meille töihin!

Doctagonin toiminta on vahvassa kasvussa. Jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota yhtä laadukasta ja odotukset ylittävää palvelua asiakkaillemme, haluamme sinun liittyvän joukkoomme!

Doctagon - Tule meille töihin!

Lue lisää työmahdollisuuksistamme ja ota meihin yhteyttä!

Lääkäriksi vastaanottotyöhön yksityiselle lääkäriasemalle

Etsimme jatkuvasti uusia lääkäreitä vastaanottotyöhön yksityisille lääkäriasemille sekä Pk-seudulla että valtakunnallisesti. Työ on hyvin monipuolista, joustavaa sekä itsenäistä yleislääkärin työtä, joten se sopii mainiosti erilaisiin elämäntilanteisiin. Voit halutessasi työskennellä myös määräaikaisen jakson esimerkiksi sopivaa erikoistumispaikkaa odottaessa tai tehdä osa-aikaista työtä, jolloin sinulle jää aikaa myös muuhun.

Juuri nyt tarjolla on paikkoja myös innokkaille kesälääkäreille toukokuu-elokuu välillä, kysy lisää!

Rekrytointijohtaja Jonna Asikainen, jonna.asikainen@doctagon.fi/puh. 044 736 3676

Yöpäivystäjäksi Kamppiin

Kasvumme jatkuu vahvana ja haemme nyt lisää päivystäviä yleislääkäreitä päivystämään arkiyövuoroihin Kamppiin. Yövuorot ovat su-to klo 16-08, pe-la klo 16-09. Työtäsi vauhdittamassa on äärimmäisen osaava hoitohenkilökunta, mukava työilmapiiri sekä mahdollisuus hyvään laskutukseen. Mikäli olet tottunut tekemään itsenäistä yleislääkärin työtä, sinulla on kokemusta yöpäivystystyöstä ja osaat hoitaa myös pienet vammat ja tapaturmat, ota yhteyttä niin keskustellaan joustavista työmahdollisuuksista lisää! Tarvetta on sekä vakiovuorojen tekijöille että satunnaisemmille tuuraajille, aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Rekrytointijohtaja Jonna Asikainen, jonna.asikainen@doctagon.fi/ puh. 044 736 3676

Vastuulääkäriksi Doctagoniin

Suomen Lääkäriliiton palkitsema innovatiivinen Doctagon Vastuulääkärimalli etsii nyt uusia osaajia joukkoonsa ympäri Suomea! Haemme geriatrisesta työstä kiinnostuneita yleis- ja erikoislääkäreitä vastuulääkäreiksi. Vastuulääkärin työ on osa-aikatyötä joka muodostuu etänä tehtävistä puhelinkierroista (1krt/vko) sekä lähikierroista (noin 3kk välein) vanhuspalveluyksiköissä. Vastuulääkärin työ on helppo yhdistää muihin työtehtäviin ja erilaisiin elämäntilanteisiin joustavuutensa ansioista.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Rekrytointipäällikkö Tuuli Nykänen tuuli.nykanen@doctagon.fi/ puh. 044 725 6073

24/7 Takapäivystys – Joustava lisätyömahdollisuus

Doctagon tuottaa Vastuulääkäriyksiköihin 24/7 toimivan takapäivystyksen, ja otamme päivystysrinkiin nyt myös uusia takapäivystäjiä. Takapäivystys on erinomainen lisätyövaihtoehto esimerkiksi oman päivätyön oheen – vuoroja, joita voit tehdä mistä päin tahansa!

Takapäivystäjä vastaa vastuulääkäriyksiköistä ja osastoilta tuleviin konsultaatiopuheluihin. Takapäivystys tehdään puhtaasti etätyönä puhelimen ja tietokoneen avulla ja lähtövalmiutta aktiivitöihin ei ole. Ruuhkaisimpina aikoina vuorossa on samaan aikaan kaksi takapäivystäjää, mikä helpottaa ruuhkapiikkejä. Takapäivystysvuoroja on arkisin 8-12, 12-16, 16-20 ja yöt 20-08 sekä viikonloppuisin: 8-14, 14-20 ja yöt 20-08.  Halutessaan neljän tunnin vuoroja saa myös yhdistellä pidemmiksi päivystysrupeamiksi. 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Rekrytointipäällikkö Anni Harju, anni.harju@doctagon.fi/ puh. 0400 101 451

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsx, gif, jpg, jpeg, png.

Vastaanottolääkäriksi yksityissektorille

Tarjoamme joustavaa ja elämäntilanteeseesi sopivaa vastaanottotyötä yksityisellä sektorilla Etelä-Suomen alueella. Kauttamme löydät myös vastaanottopaikkoja, joissa pääset käyttämään ja ylläpitämään ruotsin kielen taitoasi.

Vastaanottolääkärin työ on yleislääkärin akuuttia sairausvastaanottoa ja potilasmateriaali koostuu valtaosin työterveyshuollon asiakkaista. Toimit pääasiassa työssäkäyvien yleislääkärinä. Voit tehdä joko lyhyemmän työjakson tai halutessasi jatkaa vakituisessa työsuhteessa pidempään.

Saat henkilökohtaisen perehdytyksen ja sinulla on mahdollisuus konsultoida kokenutta Doctagon -lääkäriä puhelimitse milloin tahansa. Järjestämme lääkäreillemme säännöllisesti korkeatasoista koulutusta.  Edellytämme vastaanottolääkäreiltämme lääketieteen lisensiaatin tutkintoa sekä työkokemusta terveyskeskustyöstä. Työ soveltuu hyvin myös hiljattain valmistuneelle lääkärille.

Kiiinnostuitko? Soita ja kysy lisää!

Rekrytointijohtaja Jonna Asikaiseen, jonna.asikainen@doctagon.fi/ puh. 044 736 3676

 

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsx, gif, jpg, jpeg, png.

Kuntalääkäriksi

Tarjoamme sinulle sopivaa terveyskeskus- tai sairaalatyötä toiveittesi perusteella siltä alueelta, missä olet kiinnostunut työskentelemään. Toimimme ympäri Suomen ja ideamme on auttaa työntekijöiden ja työn tarjoajien tarpeita ja toiveita kohtaamaan.

Etsimme juuri sinulle sopivan työn; kontaktoimme päättäjät, kartoitamme työmahdollisuudet ja neuvottelemme mm. työnkuvaan ja työaikaan liittyvistä toiveista. Kun löydämme sinulle sopivan työn, työllistyt suoraan työsuhteeseen kuntaan. Tämä mahdollistaa esim. erikoistumispalveluiden suorittamisen.

Työllistyttyäsi tarjoamme sinulle takapäivystyksen, koulutusrahaa ulkopuolisia koulutuksia varten ja toimimme tarvittaessa myös edunvalvojanasi.

Soita ja kysy lisää!

Rekrytointipäällikkö Anni Harju anni.harju@doctagon.fi/ puh. 0400 101 451

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsx, gif, jpg, jpeg, png.

 Vastuulääkäriksi

Geriatrian Vastuulääkäri

Tuotamme vastuulääkärimallilla lääkäripalveluita valtakunnallisesti erilaisiin vanhuspalveluyksiköihin (esim. tehostetun palveluasumisen yksiköihin ja kotihoitoon). Vastuulääkärit ovat kokeneet työnsä erittäin palkitsevana, joustavana ja merkityksellisenä.

Vastuulääkärin työ toteutetaan pääasiallisesti etätyönä, jolloin se antaa vapauden lääkärille työskennellä mistäpäin Suomea vain. Etäyhteydet puhelimen ja tietokoneen avulla takaavat pääsyn potilastietojärjestelmiin ja näin mahdollistavat hoitotyön kattavasti ja laadukkaasti. Työnkuva muodostuu viikoittaisista puhelinkierroista sekä lähikierroista omassa vanhuspalveluyksikössäsi kolmen kuukauden välein. Työ on osa-aikatyötä tai kokoaikatyötä, lääkärin toiveiden mukaan. Työhön voidaan helposti yhdistää muita työtehtäviä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja johtavien lääkärien tuen.

Psykiatrian Vastuulääkäri

Doctagon laajentaa vastuulääkäripalvelua nyt myös psykiatriaan. Etsimme psykiatrian erikoislääkäreitä sekä psykiatrisesti orientoituneita ja kokeneita yleislääkäreitä vastuulääkäreiksi eri puolille Suomea. Palvelu koostuu säännöllisistä lähikierroista ja etäkonsultaatioista.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää!

Rekrytointipäällikkö Tuuli Nykänen tuuli.nykanen@doctagon.fi/ puh. 044 725 6073 

Rekrytointipäällikkö Anni Harju anni.harju@doctagon.fi/ puh. 0400 101 451

 

 

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsx, gif, jpg, jpeg, png.

Sinustako työterveyshuollon erikoislääkäri?

Työterveyshuoltoon erikoistuvat lääkärit ovat palkkasuhteessa Doctagoniin ja tekevät töitä yhteistyökumppaneiden tiloissa yhdenvertaisina työntekijöinä muiden toimipaikassa työskentelevien kanssa. Doctagonin erikoistuva lääkäri osallistuu oman työpisteensä työpaikkakohtaiseen erikoistumiskoulutukseen, minkä lisäksi Doctagon järjestää säännöllistä, tasokasta työterveyshuollon erikoistumiskoulutusta pienryhmissä omille erikoistuvilleen. Doctagonin erikoistuvat tekevät yhdessä mm. työpaikkakäyntejä ja ryhmätöitä.

Erikoistuvan lääkärin palkka on erittäin kilpailukykyinen, jonka lisäksi jokaisella koulutettavalla on oma vuosittainen koulutusbudjettinsa, jonka puitteissa voi osallistua maksullisiin koulutuksiin. Koulutusohjelmaan sitoutuville lääkäreille kustannamme työterveyshuollon pätevöittävän koulutuksen Työterveyslaitoksella (ns. pitkä kurssi).

Ohjelmassa mukana olo edellyttää vähintään 60 % työaikaa (3 päivää viikossa). Edellytämme erikoistuviltamme hyvän suomenkielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi lääketieteen lisensiaatin tutkintoa sekä työkokemusta terveyskeskustyöstä.

Doctagonin erikoistuvana lääkärinä saat seuraavat edut:

• Kattavan perehdytyksen
• Henkilökohtaisen ohjaajan
• Joustavat työajat – räätälöimme elämäntilanteeseesi sopivan työn
• Erittäin kilpailukykyisen palkkatason ja luontaisetuja
• Koulutustilin ulkopuolisia koulutuksia varten
• Kannustavan ilmapiirin sekä mukavan tiimimme tuen

Soita ja kysy lisää!

Rekrytointijohtaja Jonna Asikainen jonna.asikainen@doctagon.fi/ puh. 044 736 3676

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsx, gif, jpg, jpeg, png.

Työterveyshoitaja

Toimintamme kasvaessa haemme työterveyshoitajia Kaivokadun lääkärikeskukseemme osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsi on vaihtelevaa ja ihmisläheistä. Odotamme sinulta työterveyshoitajan koulutusta, sosiaalista lahjakkuutta ja hyvää ruotsin- ja englanninkielentaitoa.

Sairaanhoitaja

Toimintamme kasvaessa haemme sairaanhoitajia Kaivokadun lääkärikeskukseemme osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsi on vaihtelevaa ja ihmisläheistä. Odotamme sinulta sairaanhoitajan koulutusta, kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvää ruotsin- ja englanninkielentaitoa.

Fysioterapeutti

Fysioterapeuttina toteutat fysioterapeuttisia hoitoja ja kuntoutusta Kaivokadun lääkärikeskuksessamme. Työsi on vaihtelevaa ja ihmisläheistä. Odotamme sinulta fysioterapeutin koulutusta, sosiaalista lahjakkuutta ja hyvää kielitaitoa.

Soita ja kysy lisää!

Yksikönjohtaja Kati Kesäläinen puh. 040 552 5087

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsx, gif, jpg, jpeg, png.