Uuden elämäsi ensimmäiset päivät alkavat tästä

Doctagon LiveWell™ on lääkärin valvonnassa toteutettava tavoitteellinen, täysin yksilöity elämäntapaohjelma.

Doctagonin LiveWell- tiimiltä saat asiantuntevaa apua ravitsemukseen, liikuntaan ja kuntoutukseen sekä ylipainon, kolesterolin, verenpaineen ja diabeteksen hoitoon. Haasta itsesi voimaan paremmin – me kuljemme kanssasi koko matkan.

Ennen söin lääkkeitä korkeaan kolesteroliin ja verenpaineeseen. Doctagonin lääkärin turvin uskalsin muuttaa elämääni sairauksista huolimatta. Nyt liikun säännöllisesti ja syön järkevästi LiveWell –tiimin tsemppaamana. Parissa kuukaudessa paino lähti laskuun ja lääkkeet saivat jäädä!
-Kalle 55v, elämäntapamuutoksen tehnyt

1. Valitse sinulle sopivin ohjelma

Aloituspaketti
149€ *

Kärsitkö diabeteksesta, korkeasta kolesterolista tai verenpaineesta, keuhkotaudista, osteoporoosista, lievästä masennuksesta tai ylipainosta? LiveWell-aloituspaketti sopii sinulle!

*Sisältää lääkärinhoidon sairauteesi, LiveWell -kartoituksen ja -ohjelman laadinnan (45 min) sekä joko fysioterapia- tai ravitsemusneuvontakäynnin (60 min). Listahinta 186 euroa, Kela-korvauksen (16 €) ja alennuksen jälkeen maksettavaksi jää 149 euroa. Stockmannin kanta-asiakaskortilla erikoishinta 99 euroa.

Valitse ohjelma
Hyvinvointianalyysi
199€ *

Firstbeat on sykevariaatioon perustuva hyvinvointianalyysi, joka havainnollistaa elintapojesi ja hyvinvointisi yhteyden. LiveWell-tiimi käyttää Firstbeat-mittausta tunnistaakseen hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Autamme sinua hallitsemaan stressiä, liikkumaan oikein ja palautumaan paremmin.!

* Sisältää 3 vrk hyvinvointimittauksen. Ennen mittausta saat ohjeet ja laitteen sairaanhoitajalta. Mittauksen jälkeen voit varata vastaanoton, jolloin hoitaja analysoi tuloksesi ja antaa palautteen hyvinvointisi parantamiseksi. Lisähinta 40 euroa.

Valitse ohjelma
Sydän
360€ *

Oletko huolissasi sydämesi terveydestä? Sydäntautiepäilyissä lääkäri käyttää rasitusergometriaa hoitoa vaativan sydäntaudin poissulkuun. Lisäksi tutkimusta käytetään aerobisen kunnon mittaukseen ja liikunnassa turvallisten sykerajojen määrittämiseen. Tutkimuksessa rasitetaan sydänlihasta kuntopyörää polkien lääkärin ja sairaanhoitajan valvonnassa.

*Sisältää LiveWell-lääkärinvastaanoton (45 min.) sekä rasitusergometriatutkimuksen (60 min). Vastaanotolla hoidetaan sydäntautiasi, tehdään LiveWell -kartoitus ja laaditaan ohjelma. Kokonaishinta 433 euroa, Kela-korvauksen jälkeen maksettavaksi jää 360 euroa.a.

Valitse ohjelma

2. Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä

Valitse ohjelma