Videovastaanotto Doctagon Anywhere™

Olitpa kotona, toimistolla tai reissussa, Doctagonin lääkäri on luonasi!

Doctagon Anywhere™ on internetpalvelu, jossa voit varata ajan lääkärin videovastaanotolle, saada nopeasti yhteyden lääkäriin videojonon kautta tai käyttää omadiagnostiikkaa selvittääksesi oireidesi syyn ja mitä sinun pitäisi tehdä parantuaksesi.

Lääkäri luonasi

Monia vaivoja voidaan hoitaa ilman lääkärin ja potilaan fyysistä kohtaamista. Näitä ovat esim. virtsatietulehdukset, lievät hengitystieinfektiot, lyhytaikaiset selkävaivat, ihottumat, hyönteisen- ja punkinpuremat, ihotulehdukset, allergiat ja migreenikohtaukset. Lääkäri voi netin kautta määrätä tai uusia reseptejä, jotka voit e-reseptin ansiosta noutaa mistä tahansa apteekista koko maassa. Mikäli kaikki lääkärinajat ovat varattuja voit jäädä videojonoon ja saada yhteyden heti, kun joku lääkäreistämme vapautuu.

Jouheva ja edullinen

Doctagon Anywhere™ on edullinen vaihtoehto, jonka ansiosta säästät omaa tai työnantajasi aikaa. Vältät turhat ja vaivalloiset matkat ja voit jatkaa puuhiasi, kunnes tulee videovastaanoton aika.

Käyttääksesi videovastaanoton palveluja tarvitset vain internetyhteydellä, kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen tai iOS/Android-puhelimen. Kun olet varannut ajan Doctagonin kotisivulla, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen, joka sisältää linkin videovastaanottoon. Kun käytät palvelua ensimmäisen kerran, joudut mahdollisesti lataamaan videosovelluksen ja muuttamaan internetasetuksiasi. Videovastaanoton käyttö puhelimella edellyttää Doctagon-sovelluksen lataamista.

Voit maksaa palvelun luottokortilla tai nettipankkisi kautta. Maksat vain vastaanottoajasta eikä sinulle muodostu muita kuluja. Jotta palvelu olisi mahdollisimman jouhevaa, vähennämme KELA-korvauksen puolestasi. Tämä edellyttää, että pystyt esittämään voimassaolevan KELA-kortin vastaanotolla.

Turvallinen ja uskottava

Doctagon AnyWhere™ –palvelun lääkärit ovat Doctagonin omia lääkäreitä, jotka palvelevat sinua myös lääkärikeskuksissamme. Doctagonin erikoislääkärit, muut asiantuntijat, röntgen, ultraääni ja laboratoriopalvelut ovat aina käytettävissäsi tarvittaessa.

Mikäli olet aiemmin ollut Doctagonin asiakkaana, lääkäreillämme on pääsy terveystietoihisi. Jos olet uusi asiakas, lääkäri kysyy sinulta videovastaanotolla samoja kysymyksiä, joita hän olisi kysynyt lääkärikeskuksessa. Näin tarkistamme terveystaustasi ja varmistamme, ettei sinulla ole allergioita tai muita seikkoja, jotka vaikuttavat hoitoosi.

Mikäli et ole tyytyväinen videovastaanottoon tarjoamme mahdollisuuden vastaavaan vastaanottoon lääkärikeskuksessamme ilman lisäkustannusta.