Yleislääkärit yksityiselle ja julkiselle sektorille

Doctagon toimittaa yleislääkäreitä asiakkailleen sekä yksityisvastaanotto- että terveyskeskus- ja sairaalatyöhön. Yhteistyökumppanille palvelu on vaivaton, sillä vastaamme sekä rekrytoinnista että työnantajavelvollisuuksista.

Haastattelemme kuhunkin tehtävään sopivat lääkärit ja varmistamme heidän pätevyytensä. Lääkärimme täydentävät asiakkaan omaa tarjontaa ja  ovat joustava lisä vastaanottoaikojen saatavuuden suunnittelemisessa. Lääkärin työmäärä ja toimeksiannon pituus sovitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Hyödynnämme lääkärirekrytoinnissa maanlajuista verkostoamme, ja Doctagonin yleislääkäreitä työskenteleekin ympäri maata. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti, eli lääkäriemme osaaminen on aina ajan tasalla.

Tarvitsetko yleislääkäriä?

Ota yhteyttä
0408445601
-Sanna Lipasti, liiketoimintajohtaja

Työterveyshuollon erikoistumisohjelma

Erikoistuvalle lääkärille: Työterveyshuollon erikoistumisohjelmamme on toiminut jo yli viiden vuoden ajan.  Sen sisältö on suunniteltu vastaamaan yliopiston erikoislääkärikoulutuksen tutkintovaatimuksia. Yhteistyökumppaneinamme erikoistumisohjelmassa toimivat niin yksityiset lääkäriasemat, kunnalliset työterveyshuollot kuin yritysten omat työterveyshuollotkin. Erikoistuvalle lääkärille ohjelma tarjoaakin sekä monipuolisia työskentelymahdollisuuksia työterveyshuollon kentällä, että säännöllistä, korkealuokkaista erikoistuvien omaa koulutusta.

Työterveyshuolloille: Koulutusohjelmamme mahdollistaa erikoistuvan lääkärin saamisen, jos omat koulutusresurssit eivät riitä, tai jossa osa toimipaikkakoulutuksesta on muutoin järkevää ulkoistaa. Yhteistyökumppaneinamme toimiville työterveyshuolloille Doctagonin erikoistuva lääkäri on vaivaton ja riskitön tapa saada pitkäaikainen, osaava ja kehittyvä lääkäri osaksi työterveyshuollon tiimiä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
0447552032
-Heidi Furu, työterveyshuollon erikoislääkäri, koulutusjohtaja

Koulutuspalvelut

Työterveyshuoltojen on myös mahdollista ostaa Doctagonilta omalle henkilökunnalleen osallistumisoikeus työterveyshuollon koulutuksiin joko paikan päällä Helsingin keskustassa tai etänä, jolloin nämä kuukausittaiset koulutusiltapäivät täydentävät yksikön omaa toimipaikkakoulutusta. Järjestämme myös räätälöityä tilauskoulutusta yksikkönne tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
0447552032
-Heidi Furu, työterveyshuollon erikoislääkäri, koulutusjohtaja