Doctagon är nu en del av Pihlajalinna

Doctagon är en del av Pihlajalinna från och med 1.1.2019. Våra tjänster fungerar fortfarande som tidigare och du betjänas av samma specialister som tidigare på Brunnsgatan. Du kan också använda tjänster på Pihlajalinnas övriga läkarcentraler.
Information om våra tjänster finns numera på Pihlajalinnas svenskspråkiga webbplats med adressen se.pihlajalinna.fi.

Information om Pihlajalinna Brunnsgatans läkarcentral
och mottagningar samt Pihlajalinnas övriga läkarcentraler finns här. Webbsidor är tills vidare endast på finska. Pihlajalinna lanserar en mer omfattande svenskspråkig webbplats våren 2019.

Företagshälsovårdskunder

Företagshälsovårdskunder som vill boka en tid eller få en bedömning av sitt vårdbehov ska i första hand kontakta Pihlajalinnas telefonservice, som betjänar på tfn 010 312 137. Tjänsten är öppen vardagar kl. 8–16.

Du kan också boka tid på nätet. Kom ihåg att välja alternativet ”Käytän työterveyspalveluita” (”Jag använder företagshälsovårdstjänster”) så att besöket registreras som ett företagshälsovårdsbesök. Bokningen på nätet är tills vidare endast på finska. Vi lanserar webbokning på svenska under våren 2019.

Privata kunder

Det nya service- och tidsbokningsnumret för privata kunder är 010 312 199. Vi betjänar vardagar kl. 7.30-19.00.

Du kan också boka tid på nätet.
Bokningen på nätet är tills vidare endast på finska. Vi lanserar webbokning på svenska under våren 2019.

Kommunkunder

Information om tjänster för kommunkunder och olika alternativ av tjänster vi erbjuder för den offentliga sektorn finns på Pihlajalinnas webbplats.