Julkiset palvelut

Doctagon toimii julkisella sektorilla kumppanuusperiaatteella. Tavoitteenamme on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa sen varmistamiseksi, että palvelumme tuovat ratkaisuja terveydenhuollon haasteisiin. Laadukkaasta hoidosta ja taloudellisesta vaikuttavuudesta emme tingi. Asiakkainamme on jo yli 60 julkisyhteisöä ympäri Suomen.

Vastuulääkäripalvelut

Onko haasteenanne lääkäripalveluiden saatavuus, jatkuvuus ja laatu? Päätyvätkö potilaat päivystykseen tai osastolle, koska vaihtoehtoa ei ole? Doctagonin vastuulääkäripalvelu pureutuu näihin ongelmiin tehokkaasti.

Lue lisää

Koulutus- ja konsultointipalvelut

Painiiko alueesi kasvavien sosiaali- ja terveyspalvelujen kustannusten kanssa? Ovatko projektihankkeet tuottaneet runsaasti strategiadokumentteja tai yksityiskohtaista dataa, mutta tarvittavien muutosten toimeenpano on jäänyt puolitiehen? Doctagonin koulutus- ja konsultointipalveluiden avulla saavutatte tavoitteet.

Lue lisää

Hyvinvointikeskusten ja terveysasemien etävastaanotto

Onko kunnassasi pitkät jonot terveyskeskuslääkärin vastaanotolle, eikä vastaanottoaikojen lisääminenkään tunnu auttavan? Moittivatko lääkärit sairaanhoitajakonsultaatioita, jotka keskeyttävät heidän työnsä? Doctagonin etävastaanotto on ratkaisu näihin haasteisiin.

Lue lisää