Doctagon lyhyesti

Kun Doctagon perustettiin vuonna 2006, tavoitteena oli uudistaa terveydenhoitoa Suomessa. Ratkaisut perustuivat käytännön kokemuksiin sairaan- ja vanhustenhoidon arjesta. Ensihetkestä oli selvää, että toiminta perustuisi laadukkaisiin ja tehokkaisiin ratkaisumalleihin.

Tänä päivänä Doctagon on alansa huipulla monella saralla. Julkisen sektorin palvelumme ovat saaneet useita tunnustuksia ja riippumattomat tutkimukset ovat todistaneet ratkaisumalliemme erinomaisuuden perinteisiin malleihin verrattuna. Doctagonin Vastuulääkäri on vakiintunut käsite Suomessa.

Modernit työterveyshuollon ratkaisumme ovat Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan antaneet asiakkaillemme suuremman lisäarvon kuin vertailuryhmän perinteiset ratkaisut.

Osaamisemme sähköisten palveluiden ja terveydenhuollon digitalisaation saralla perustuu yli kymmenen vuoden kokemukseen, testattuihin malleihin ja teknisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme laajan valikoiman perus- ja erikoissairaanhoidon palveluita yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja julkisille asiakkaille. Valmistaudumme huolellisesti sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistukseen ja teemme yhteistyötä julkisen sektorin kanssa löytääksemme ratkaisuja tuleviin haasteisiin.

Filosofiamme

Doctagonissa työskentelemme väsymättä tarjotaksemme sinulle sujuvaa ja vaivatonta hoitoa. Olet potilas tai asiakas, lupaamme sinulle vähemmän vaivaa.

Lupauksemme merkitsee pitkäaikaista sitoutumista sekä sitä, ettemme jätä sinua yksin ongelmiesi kanssa. Ammattitaitoiset työntekijämme huomioivat koko hoitoketjun siten, että käsityömme luo pysyviä terveysvaikutuksia sinulle asiakkaana tai potilaana.

Visiomme on, että tarjoamamme hoidon lääketieteellinen ja koettu laatu ylittää odotuksesi. Näin nousemme maan ykköseksi tulosperusteisessa hoidossa.

Arvojamme ovat monimuotoisuus, vapaus, vastuunotto, yhteistyö ja luottamus. Näkemyksellemme ominaista ovat jatkuva parantaminen ja ratkaisukeskeisyys.