Doctagon WorkWell

Tarjoamme lakisääteistä ja kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa sekä hyvinvointipalveluja. Teemme työnantajan kanssa sopimuksen työterveyshuollon järjestämisestä ja laadimme toimintasuunnitelman palvelujen toteuttamisesta.

Lakisääteisellä työterveyshuollolla tarkoitetaan niitä toimenpiteitä, joista työnantajan on vähintään huolehdittava täyttääkseen työlainsäädännön vaatimukset. Näitä ovat muun muassa työpaikkaselvitys ja lakisääteiset terveystarkastukset. Kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon sisältyy yleensä yleislääkäritasoinen sairaanhoito ja mahdollisesti muita terveydenhuollon palveluja kuten rokotuksia. Hyvinvointipalvelut ovat työkykyä tukevia palveluja, joita Kela ei korvaa työterveyshuoltona.

Tee työterveyssopimus verkossa

Täältä pääset tekemään muutamalla klikkauksella yrityksellesi työterveyshuollon sopimuksen Doctagonin kanssa.

Työterveyshuolto Doctagonin tyyliin

Mitä. Miten.

Doctagonin työterveyshuolto perustuu asiakkaalle tarkoituksenmukaisiin palveluihin. Perehdymme yrityksesi työoloihin systemaattisesti ja räätälöimme palvelumme vastaamaan tarpeitasi. Tarvittaessa mobiilihoitajamme tulee työpaikallesi esimerkiksi tekemään terveystarkastuksia. Sähköisten palveluiden ansiosta olemme siellä missä sinäkin, säästäen aikaasi.

GetWell -palveluohjauksessa terveydenhuollon ammattilainen arvioi ja ohjaa akuutisti sairastuneen työntekijän heti oikean asiantuntijan hoitoon tai seurantaan. Seuraamme työkykyä ja tunnistamme työkykyriskin varhaisessa vaiheessa, mahdollistaen työntekijällesi paremman työkyvyn pidempään.

Tarjoamme tukea ja autamme koko työpaikkaa kehittymään esimiesten LeadWell- ja työyhteisön KivaQ-palveluilla.

Hinnoittelu

Doctagon WorkWell™ on nykyaikainen kiinteään hinnoitteluun tai käyttöön perustuva työterveyshuollon palvelukokonaisuus.

Työterveyshuollon ammattilaisena olemme rakentaneet toimivia palvelukokonaisuuksia, joilla varmistat tarkoituksenmukaisen hoidon työntekijöillesi. Kiinteähintainen palvelukokonaisuus takaa yrityksellesi ennustettavuutta ja vältät kustannusriskin. Käyntiperusteinen ratkaisu soveltuu yrityksille, jotka haluavat räätälöidä työterveyshuoltonsa.

Doctagon AnyWhere™ sähköiset palvelut mahdollistavat nykyaikaisen työterveyshuollon, joka säästää yrityksesi ja työntekijäsi aikaa.

”Doctagon oli kiinnostunut meistä ja haasteistamme.”

Minna Falck, Leo Clean Oy

Leo Clean Oy: Tervetuloa kiinteähintainen työterveyshuolto

Työterveyshuollon palvelut eivät kehittyneet Leo Clean Oy:n voimakkaan kasvun tahdissa. Palveluntarjoajalta odotettiin enemmän oma-aloitteisia kehitysehdotuksia.

Palveluohjaus Doctagon GetWell

Doctagon GetWell™ palveluohjaus vähentää vastaanottokäyntejä ja tunnistaa työkykyriskin.

GetWell™ palvelussa hoidetaan akuutteja ja lyhytkestoisia sairauksia kuten flunssaa ja vatsatauteja. Kokenut työterveyshoitaja tekee alkuarvioinnin hoidon tarpeesta ja arvioi päivittäin puhelimitse työtekijän terveydentilaa ja työkykyä. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä. GetWell™ palveluohjaus voi vähentää sairaanhoitokustannuksia jopa 20-30% ja se voi myös lyhentää sairauspoissaoloja. Työntekijä voi rauhassa keskittyä paranemiseen eikä hänen tarvitse tulla vastaanotolle pelkän sairauslomatodistuksen vuoksi.

GetWell™ palveluohjaus tunnistaa myös kohonneen työkykyriskin. Toistuvat sairauspoissaolot ja niistä kertyvä tieto huomioidaan nopeasti ja työkykyriskissä oleva työntekijä ohjataan työterveyshoitajan vastaanotolle.

GetWell palveluohjaus ohjaa toimintaa ja työntekijän lähimpään toimipisteeseen.

Doctagon GetWell

Ilmoittaudu palveluun tästä. Työterveyshoitaja ottaa Sinuun yhteyttä.

Kun sairastut, ota meihin yhteyttä GetWell -palvelun kautta. Arvioimme hoidon tarpeesi, annamme hoito-ohjeet ja seuraamme vointiasi päivittäin.

Talent Vectia Oy: Pidetään asiantuntijat kunnossa

“Doctagon ymmärtää organisaatiomme tarpeet.”
-Tom Lindholm, Toimitusjohtaja